Oleh: lesmanaindra | 12 April 2011

Bodor : Piwuruk Aki


Kacaritakeun neng Ririn jeun jang Asep geus 5 tahun bobogohan, unggal ulin kaimah akina duanana sok dibere wejangan. Dasar ceuli si Asep mah lower asup tikatuhu kaluar ti ceuli kenca. Kitu deui papatah akina euweuh tapak-tapakna acan. Hiji mangsa kacaritakeun neng Ririn jeung jang Asep keur diuk paduduaan dina samak salambar, ragamang leungeun siasep mimiti ngaliara…tep eunteup dina palebah bitis neng Ririn anu keur emok cabok..terus ngarayap kaluhur,reg eureun deui. Neng Ririn ngadilak.
Karayap deui leungeun si asep beuki kaluhur,,reg eureun deui..Neng Ririn ngadilak deui bari pok ngomong semu haroswos ” A…Asep sing emut piwuruk si aki nu kahiji !!”. Aduh..punten sakali deui punten”. Ceuk asep bari ngejatkeun leungeuna. ”Teu sawios A…” neng Ririn nembalan semu handeueul.
Isukna Asep papanggih jeung si aki, panasaran pok nanya : ” Ki, ari piwuruk aki nu kahiji teh naon?, abdi mah hilap deui”. ”Dasar manehmah lower, yeuh dengekeun geura…piwuruk kahiji teh ” Mun migawe nanaon ulah sapotong-sapotong tur ulah dirandeg-randeg, teruskeun nepi ka jucung”. Asep ngahuleng ??? golepak labuh.

ti : http://akar.zat.su


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: