Oleh: lesmanaindra | 13 April 2011

Bodor : Obat Anti reungit


Si Oon: “Di kamar kuring mah mani seueur reungit. Sakitu disemprot sareng di puput ku obat anti reungit oge angger wae seueur.”
Duyeh: “Cobian geura simpenan keusik walungan di kamarna.”
Si Oon: “Ih…geuning enteng. Naha bener bakal teu aya reungit??”
Duyeh: “Piraku kuring bohong”
Si Oon: “Kedah sakumaha keusikna??”
Duyeh: “Sapinuhna kamar!”

ti : http://onnayokheng.wordpress.com/


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: